(NuROK MATEMATIKI W PO^ATKOW)QÆJ [KOLÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOGDANOWI^(B, (NmIHAJLO wASILXOWI^(B,s; (NbUDNA(B, (NnATAL)QÆQ oLEKSADRÆWNAs)E; (NlI[ENKO (B, (NgRIGOR)QÆJ pAWLOWI^s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2004)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDAÃTXSQ STRUKTURA(B, (NZMÆST(B, Æ (NMETODIKA PROWEDENNQ RÆZNIH UROKÆW MATEMATIKI W PO^ATKOWIH KLASAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NMATEMATIKAs; (NOB^ISLENNQs; (NZADA^Is; (NOL)QÆMPÆADIs)E; (NDOMA[N)QÃ ZAWDANNQs)E; (NZAKR)QÆPLENNQs)E; (NROZW(B'(NQZUWANNQs; (NOPRAC@WANNQ NOWOGOs