(NuS)QÆ UKRAÇNSXKÆ PISXMENNIKI (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (Nh)QÆZOWA(B, (N`(B. æ.,s)E; (N}OGOLEWA(B, (Nw(B. (Nw(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (Ntors)Qæng pl`s(B,s)E, 2005)
(NdOW)QÆDNIK MÆSTITX WÆDOMOSTÆ PRO WSÆH UKRAÇNSXKIH PISXMENNIKÆW(B, (NTWORI QKIH WIW^A@TX Z (B5 (NDO (B11 (NKLASU(B. (NsTISLA DOWÆDKA PRO KOVNOGO AWTORA WKL@^AÃ OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ PRO TWOR^ÆSTX Æ VITTQ(B, (NKOROTKU HARAKTERISTIKU PROGRAMNIH TWORÆW Æ SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ NARISs)E; (NL)QÆTERATURNO(B-(NHUDOVNÆJ OGLQDs)E; (NbOGDAN(B-)Qæ(NGOR aNTONI^s)E; (Nw(B. (NbARKAs; (Nw(B. (NsTUSs; (Nw(B. (NsIMONENKOs; (Nw(B. (NsOS@RAs; )Qæ. (NnE^UJ(B-(NLEWICXKIJs)E; )Qæ. (NfRANKOs)E; (Nw(B. (NkOROL)QÆW(B-(NsTARIJs)E; (Nl(B. (NuKRA)QÇNKAs)E; (Nm(B. (NrILXSXKIJs; (No(B. (NoLESXs; (No(B. (NgON^ARs; (No(B. (NkOBILQNSXKAs; (Np(B. (NtI^INAs; (NuL(B. (NsAM^UKs; (Nw(B. (N{EW^UKs; (Nw(B. (NwINNI^ENKO g(B.(Nt@T@NNIKs; (Ng(B. (NkOSINKAs; (Ng(B. (NsKOWORODAs; )Qæ. (NbAGRQNIJs)E; )Qæ. (NkARPENKO(B-(NKARIJs)E; )Qæ. (NkOTLQREWSXKIJs)E