(Nz )QÆSTORÆÇ SAMOWRQDUWANNQ TA DEMOKRATÆÇ U kIÃWÆ (B((NWÆD KNQVOÇ DOBI DO NA[OGO ^ASU(B) :s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ U^NÆW STAR[IH KLASÆW (B/s)E - (NkOTLQR(B, (Nm(B. (Nf(B.s; (NlEW)QÆTAS(B, (Nf(B. (Nl(B.s)E; (NnESTERENKO(B, (Nl(B. (Ns(B.s; (NrUBCOW(B, (Nw(B. (Np(B.s; (NrUSINA(B, (No(B. (Nw(B.s; (NsEMA[KO(B, (No(B. (Nm(B.s; (NtARANENKO(B, (Nm(B. (Ng(B.s; (NtKA^UK(B, (Na(B. (Nf(B.s; (N~UHL)QÆB(B, (Nt(B. (Nw(B.s)E; )Qæ(NNSTITUT ÆSTORÆÇ uKRAÇNI nan uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWAs)E; (NgOLOWNE UPRAWL)QÆNNQ OSWÆTI kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ DERVAWNOÇ ADMÆNÆSTRACÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWA(B,s)E, 2000)
(NpOS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ MALOWÆDOMÆ STORÆNKI ÆSTORÆÇ MÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQ TA DEMOKRATÆÇ W STOLICÆ NA[OÇ DERVAWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NwNUTR)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- (Nm)QÆSCEWE SAMOWRQDUWANNQs)E -- (NdEMOKRAT)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E