(NoRFOEP)QÆ^NIJ SLOWNIK UKRAÇNSXKOÇ MOWI (B/s)E - (NrUSAN)QÆWSXKIJ(B, (NwÆTALÆJ mAKAROWI^(B,s)E; (N~UMAK(B, (NwOLODIMIR wASILXOWI^s; (NqRUN(B, (NgALINA mIHAJL)QÆWNAs)E; (NrUSAN)QÆWSXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW(B;s)E )Qæ(NRPÆNX (B:s)E (NpERUN(B,s, 2006)
(NoRFOEP)QÆ^NIJ SLOWNIK Z PRAKTI^NIM POSÆBNIKOM ÆZ PRAWIL NORMATIWNOÇ WIMOWI GOLOSNIH Æ PRIGOLOSNIH ZWUKÆW(B, (NLÆTERATURNOÇ WIMOWI TA NAGOLO[UWANNQ SLÆW U SU^ASNÆJ UKRAÇNSXKÆJ MOWÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NoRFOEP)QÆQs)E; (NSLOWOs; (NTERM)QÆNs)E; (NZWUKIs