(NsERDCE OTDA@ DETQM (B/s - (NsUHOMLINSKIJ(B, (NwASILIJ aLEKSANDROWI^(B,s ((NhARXKOW (B:s (NaKTA(B,s, 2012)
(NkNIGA (B"(NsERCE W)QÆDDA@ DÆTQM(B" - (NPEDAGOGÆ^NE KREDO Æ RAZOM PEDAGOGÆ^NIJ ZAPOWÆT wASILQ oLEKSANDROWI^A sUHAMLINSXKOGO(B,(NQKIJ ROZKAZUÃ PRO WIHOWANNQ L@DIGNI S TOGO ^ASU(B3, (NQK WÆN POBA^IW SWJT I DO GROMADQNSXKOÇ ZRÆLOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwIHOWNA ROBOTAs; (NMORALXs; (NWIHOWANNQs; (NDITINAs