(NnOWIJ UKRA)QÇNSXKO(B-(NROSÆJSXKIJ ROSÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ SLOWNIK(B: 50 000 (NSLÆW (B/s)E - )Qæ(NWANKÆN(B, (No(B. (Np(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKONT(B,s, 1997)
(NpRIZNA^ENIJ DLQ TIH(B, (NHTO PRAGNE GLIBOKO ZASWO)QÇTI Æ NADALÆ POSTÆJNO WDOSKONAL@WATI ZNANNQ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E; (NmOWOZNAWSTWOs