(NtEHNOLOG)QÆÇ(B. 10-11 (NKLASI(B. (NnAW^ALXNÆ PROGRAMI DLQ (B11-(NRÆ^NOÇ [KOLI(B. (NsPECÆALÆZACÆÇ (B"(NbUDÆWNICTWO(B. (NoPORQDVUWALXNÆ ROBOTI(B", "(NeNERGETIKA(B" :s)E (NpROGRAMA DLQ PROF)QÆLXNOGO NAW^ANNQ U^NÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ANIH ZAKLADÆW(B. (NtEHNOLOGÆ^NIJ NAPRQM(B, (NTEHNOLOGÆ^NIJ PROFÆLX (B/s)E - (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(NpROGRAMA NAW^ALXNOGO PREDMETA (B"(NtEHNOLOG)QÆÇ(B", 10-11 (NKLASI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NbUD)QÆWNICTWOs)E -- (NpROGRAMIs -- 10-11 (NKLASs; (NeNERGETIKAs -- (NpROGRAMAs -- 10-11 (NKLASs; (NTEHNOLOG)QÆÇs)E; (NBUD)QÆWNICTWOs)E; (NOPORQDVKWALXN)QÆ ROBOTIs)E; (NENERGETIKAs; (NPROGRAMIs; 10-11 (NKLASIs; (NPROF)QÆLXNE NAW^ANNQs)E; (NTEHNOLOG)QÆ^NIJ NAPRQMs)E; (NTEHNOLOG)QÆ^NIJ PROFÆLXs)E