(NtEHNOLOG)QÆÇ(B. 10-11 (NKLAS(B. (NnAW^ALXNA PROGRAMA DLQ (B11-(NRÆ^NOÇ [KOLI(B. (NsPECÆALÆZACÆQ (B"(NhUDOVNQ OBROBKA MATERÆALÆW(B" :s)E (NpROGRAMA DLQ PROF)QÆLXNOGO NAW^ANNQ U^NÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B. (NtEHNOLOGÆ^NIJ NAPRQM(B. (NTEHNOLOGÆ^NIJ PROFÆLX (B/s)E - (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmon uKRA)QÇNI(B,s)E, 2010)
(NpROGRAMA DLQ PROF)QÆLXNOGO NAW^ANNQ Z PREDMETU TEHNOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVN)QÆ PROMISLIs)E -- 10-11 (NKLASs -- (NpROGRAMAs; (NTEHNOLOG)QÆÇs)E; (NPROGAMIs; (NNAW^ALXN)QÆ PROGRAMIs)E; (NOBROBKA MATER)QÆALÆWs)E; (NPROF)QÆLXNE NAW^ANNQs)E; 10 (NKLASs; 11 (NKLASs