(NtEHNOLOG)QÆÇ(B. 10-11 (NKLASI(B. (NnAW^ALXNÆ PROGRAMI DLQ (B11-(NRÆ^NOÇ [KOLI(B. (NsPECÆALÆZACÆÇ (B"(NmETALOOBROBKA(B" :s)E (NpROGRAMI DLQ PROF)QÆLXNOGO NAW^ANNQ U^NÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B. (NtEHNOLOG^NIJ NAPRQM(B, (NTEHNOLOGÆ^NIJ PROFÆLX (B/s)E - (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmon uKRA)QÇNI(B,s)E, 2010)
(NpROGRAMA DLQ PROF)QÆLXNOGO NAW^ANNQ Z PREDMETU TEHNOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETALURG)QÆQs)E -- 10-11 (NKLASs -- (NpROGRAMAs; (NTEHNOLOG)QÆÇs)E; (NPROGRAMIs; (NNAW^ALXN)QÆ PROGRAMIs)E; (NMETALOOBROBKAs; (NPROF)QÆLXNE NAW^ANNQs)E; 10 (NKLASs; 11 (NKLASs