(NpRIRODOZNAWSTWO (B:s (NPLANI(B-(NKONSPEKTI UROK)QÆW (B3(2) (NKLAS (B/s)E - (NhITQ)QÃWA(B, (Nl@DMILA pETRÆWNA(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2000)
(Nu POS)QÆBNIKU WÆSWÆTLENÆ DEQKÆ PITANNQ TEORÆÇ PROBLEMNOGO NAW^ANNQ NA UROKAH PRIRODOZNAWSTWA(B, (NPOBUDOWI SU^ASNIH UROKÆW PRIRODOZNAWSTWA RÆZNIH TIPÆW(B, (NA TAKOV NAWEDENÆ METODI^NÆ ROZROBKI UROKÆW PRIRODOZNAWSTWA W (B3 (NKLASÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpRIRODOZNAWSTWOs; (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACIIs)E; (NROZROBKI UROK)QÆWs)E