(Np)QÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH WIHOWATELÆW DO ROBOTI Z DÆTXMI Z FUNKCÆONALXNIMI PORU[ENNQMI OPORNO(B-(NRUHOWOGO APARATU (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ (B... (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK (B: 13.00.04 /s)E - (N{OWKOPLQS(B, (NoLXGA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2011)
(Nu DOSL)QÆDVENNÆ WISWÆTLENO PROBLEMU PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH WIHOWATELÆW DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW DO ROBOTI Z DÆTXMI(B, (N]O MA@TX FUNKCÆONALXNÆ PORU[ENNQ OPORNO(B-(NRUHOWOGO APARATU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NdEFEKTOLOG)QÆQs)E; (NSPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NMAJBUTN)QÆ WIHOWATELÆs)E; (NP)QÆDGOTOWKAs)E; (NPEDAGOGI DO[K)QÆLXNOÇ OSWÆTIs)E; (NPORU[ENNQ OPORNO(B-(NRUHOWOGO APARATUs; (ND)QÆTIs)E; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; (NEKSPERIMENTALXNA MODELXs; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ UMOWIs)E; (NMETODIKAs