(NpEDAGOG)QÆ^NÆ UMOWI REALÆZACÆÇ KOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODU U PROFESÆJNÆJ PÆDGOTOWCÆ MAJBUTNXOGO DOKUMENTOZNAWCQ (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ (B... (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK (B: 13.00.04.s)E [(N~(B. 1] /s - (NmALIK(B, (NgALINA dMITR)QÆWNA(B,s)E ((Nb(B.(NM(B.,s, 2011)
(Nu DOSL)QÆDVENNÆ WIW^ENO PEDAGOGÆ^NÆ UMOWI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNXOGO DOKUMENTOZNAWCQ NA KOMPETENTNÆSNIH ZASADAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆDGOTOWKA DOKUMENTOZNAWCÆWs)E; (NDOKUMENTOZNAWSTWOs; (NDOKUMENTOZNAWC)QÆs)E; (NKOMPETENTN)QÆSNIJ PÆDHÆDs)E; (NKL@^OW)QÆ KOMPETENCÆÇs)E; (NPROFES)QÆJNÆ KOMPETENCÆÇs)E; (NR)QÆWNÆ SFORMOWANOSTÆs)E; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNÆ ROLÆs)E; (NPROFES)QÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NKOMUN)QÆKATIWNÆ KOMPETENCÆÇs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNO(B-(NANALÆTI^NÆ KOMPETENCÆÇs)E; (NPROFES)QÆJNIJ STANDARTs)E; (NKOMPETENTN)QÆSTXs)E