(NsOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTA Z PÆDLÆTKAMI ÆZ DELÆNKWENTNO@ POWEDÆNKO@ (B((NDRUGA POLOWINA hh (B- (NPO^ATOK hhæ STOLÆTTQ(B) :s)E (NDISERTAC)QÆQ (B... (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK (B: 13.00.05 /s)E - (NkL)QÆ[EWI^(B, (NnATALÆQ aNATOLÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2011)
(NpRO ZM)QÆST Æ FORMI SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI Z PÆDLÆTKAMI ÆZ DELÆNKWENTNO@ POWEDÆNKO@ W uKRAÇNÆ U DRUGÆJ POLOWINÆ (B20 - (NNA PO^ATKU (B21 (NSTOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NDEW)QÆANTNA POWEDÆNKAs)E; (NDEL)QÆNKWENTNA POWEDÆNKAs)E; (NP)QÆDLÆTKIs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTAs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NSOC)QÆALXNIJ ZAHISTs)E; (NPROF)QÆLAKTIKA PRAWOPORU[ENXs)E; (NSOC)QÆALXNÆ SLUVBIs)E