(Np)QÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW DO KONSULXTATIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ U PROCESÆ WIW^ENNQ FAHOWIH DISCIPLÆN (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ (B... (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK (B: 13.00.05 /s)E - (NpOVIDA)QÃWA(B, (NoKSANA wOLODIMIRÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(NdISERTAC)QÆJNE DOSLÆDVENNQ PRISWQ^ENO PROOBLEMÆ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW DO KONSULXTATIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ U PROCESÆ WIW^ENNQ FAHOWIH DISCIPLÆN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NKONSULXTUWANNQs; (NKONSULXTATIWNA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NSOC)QÆALXNIJ PEDAGOGs)E; (NKRITER)QÆÇ GOTOWNOSTÆs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ UMOWIs)E