(NpUTE[ESTWIE NA (B"(NsNARKE(B". (NrASSKAZY (B:s (NPEREWOD S ANGLIJSKOGO (B/s - (NlONDON(B, (NdVEK(B,s; (NeROHIN(B, (Na(B.,s; (NpETROW(B, (Nm(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpRAWDA(B,s, 1988)
(NaWTOB)QÆOGRAFÆ^NA POWÆSTX TA TEMATI^NA PÆDBÆRKA OPOWÆDANX PRO KORÆNNIH VITELÆW oKEANÆÇ(B.s)E
(NsLOW(B.: 457-462s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlONDON d(B.s; (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NpOW)QÆSTÆs)E -- (NoPOW)QÆDANNQs)E