(NrEALXN)QÆSTX ÆL@ZÆÇ(B. (NoLEKSANDR gNILICXKIJ (B=s)E Reality of illusion. Oleksander Hnylytskyj - (NoSTROWSXKA(B-(Nl@TA(B, (NoLESQ(B,s; (NsOLOWJOW(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NsAW^UK(B, (NsOLOM)QÆQ(B,s)E; (NlOVK)QÆNA(B, (NaLÆSA(B,s)E; (N}UR(B, (NoKSANA(B,s; (NsTR)QÆHA(B, (NqROSLAWA(B,s)E; (Nb)QÆLOUSOW(B, (NmAKSIM(B,s)E; (NdRUGANOW(B, (NoLEKSANDR(B,s; (N{EW^UK(B, (NoLEKSANDR(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmISTECXKIJ ARSENAL(B,s, 2018)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENA ÆNFORMACÆQ PRO SU^ASNOGO UKRAÇNSXKOGO HUDOVNIKA oLEKSANDRA aNATOLÆJOWI^A gNILICXKOGO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgNILICXKIJ o(B. (Na(B.s; (NmISTECTWO(B, (NUKRA)QÇNSXKEs)E -- 20-21 (NST(B.s; (NhUDOVNIKI(B, (NUKRA)QÇNSXKÆs)E -- 20-21 (NST(B.s; (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20-21 (NST(B.s; (NUKRA)QÇNSXKE MISTECTWOs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ HUDOVNIKIs)E; (NUKRA)QÇNSXKE OBRAZOTWOR^E MISTECTWOs)E; (NTRANSAWANGARDs; (NP)QÆONER ÆNSTALQCÆÇs)E; (NP)QÆONER WÆDEOARTUs)E