<(NkIRIL pROCENKO(B=(NpROCENKO kIRIL(B>. (NpALKIJ (B=s Kirill Protsenko. Impassioned - (NsOLOWJOW(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NmALIH(B, (NkSEN)QÆQ(B,s)E; (NpRIGODI^(B, (NnAD)QÆQ(B,s)E; (NbARDECXKIJ(B, (Nw)QÆTALÆJ(B,s)E; (NsOLOWJOW(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NtIHONENKO(B, (NkATERINA(B,s; (NkOZAK(B, (NdMITRO(B,s; (Nd)QÆDOHA(B, (N`LÆQ(B,s)E; (NpUGA^(B, (NdAR)QÆQ(B,s)E; (Nn)QÆKÆFOROW(B, ã(NWGEN(B,s)E; (NgORBACXKIJ(B, (NmAKSIM(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmISTECXKIJ ARSENAL(B,s, 2018)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENA ÆNFORMACÆQ PRO OBRAZOTWOR^U TWOR^ÆSTX W STILÆ POP(B-(NARTU SU^ASNOGO KIÇWSXKOGO HUDOVNIKA kIRILA pROCENKA(B, (NPREDSTAWLENU NA HUDOVNÆJ WISTAWCÆ (S0(NkIRIL pROCENKO(B. (NpALKIJ(S1(B, (N]O WÆDKRILASQ (B21 (N^ERWNQ (B2018 (NROKU W mISTECXKOMU aRSENALÆ M(B. (NkIÃWA TA DÆQLA DO (B29-(NGO LIPNQ (B2018 (NROKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpROCENKO k(B. (Nk(B.s; (NhUDOVNIKI(B, (NUKRA)QÇNSXKÆs)E -- 20-21 (NST(B.s; (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20-21 (NST(B.s; (NKI)QÇWSXKÆ HUDOVNIKIs)E; (NKI)QÇWSXKE SU^ASNE MISTECTWOs)E; (NKI)QÇWSXKE OBRAZOTWOR^E MISTECTWOs)E; (NKI)QÇWSXKÆ HUDOVNÆ WISTAWKIs)E; (NKI)QÇWSXKIJ OBRAZOTWOR^IJ POP(B-(NARTs)E; (NVIWOPISs; (NFOTOs; (NWIPAL@WANNQs