)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ [KOLI Æ PEDAGOGÆKI (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ (B/s)E - (Nl@BAR(B, (NoLEKSANDR oPANASOWI^(B,s; (NkREMENX(B, (NwASILX gRIGOROWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2005)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ZNA^NA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ TWOR^ÆJ SPAD]INÆ WÆT^IZNQNIH PROSWÆTITELÆW Æ PEDAGOGÆW hh (B- (Nhhæ STOLÆTTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ PEDAGOGÆKIs)E; (NgRU[EWSXKIJ s(B.s; (NoG)QÆÃNKO æ(B. æ.s)E; (NrUSOWA s(B.s; (NgR)QÆN^ENKO m(B.s)E; (N~EP)QÆGA q(B.s)E; (Ns)QÆROPOLKO s(B.s)E; (NmAKARENKO a(B. (Ns(B.s; (NwA]ENKO g(B. (Ng(B.s; (NsUHOMLINSXKIJ w(B. (No(B.s; (NkOST@K g(B. (Ns(B.s; (NlUBENECX t(B. (Ng(B.s; (NsKRIPNIK m(B. (No(B.s; (NgR)QÆN^ENKO b(B. (Nd(B.s)E; (NkOSTOMAROW m(B. )Qæ.s)E; (NkUL)QÆ[ p(B. (No(B.s)E; (N{A[KEWI^ m(B.s; (N[EW^ENKO tARASs; (NlESQ uKRA)QÇNKAs)E; (NkOC@BINSXKIJ m(B. (Nm(B.s; (NsWIDICXKIJ a(B. (Np(B.s; (NkRIMSXKIJ a(B. (N`(B.s; (NpETRI]EW a(B.s; (NnE^UJ(B-(NlEWICXKIJ )Qæ(B. (Ns(B.s)E; (NPISEMN)QÆ PAM(B'(NQTKIs)E; (NDOHRISTIQNSXKA DOBAs; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (NNAC)QÆONALXNE WÆDRODVENNQs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ PROSWÆTITELÆ(B.(Nf(B. (NpROKOPOWI^s)E; (Ng)QÆZELX æ(B.s)E; (Nz)QÆNOWÆÇW k(B.s)E