(NuROKI Z PRIRODOZNAWSTWA (B3(2) (NKLAS (B/s - (NmE^NIK(B, (Nl(B. (Na(B. ,s; (NmE^NIK(B, )Qæ. æ.s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Np)QÆDRU^NIKI Æ POSÆBNIKI(B,s)E, 1998)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANO ROZGORNUTÆ KONSPEKTI UROKÆW Z PRIRODOZNAWSTWA(B, (NW QKIH ROZKRITO OSNOWNIJ ZMÆST UROKU(B: (NAKTUALÆZACÆ@ OPORNIH ZNANX U^NÆW(B, (NWIW^ENNQ NOWOGO MATERÆALU TA JOGO ZAKRÆPLENNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NpRIRODNI^)QÆ NAUKIs)E; (NMETODI^N)QÆ MATERÆALIs)E; (NROZROBKI UROK)QÆWs)E