(NoSOBIST)QÆSNO ZORÆÃNTOWANE WIHOWANNQ (B:s)E (NnAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEH(B, )Qæ(NWAN dMITROWI^(B,s)E; (NzQZ@N(B, )Qæ. (Na(B.,s)E; (N~EBIK)QÆN(B, (No(B.(Nq(B.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ZMÆSTU Æ METODÆW NAW^ANNQs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 1998)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRIWAÃTXSQ NAUKOWA SUTNÆSTX NOWOÇ OSWÆTNXOÇ FÆLOSOFÆÇ(B- (NOSOBISTÆSNO ZORÆÃNTOWANOGO WIHOWANNQ(B.(NtUT UPER[E W NAUKOWÆJ LÆTERATURÆ WIKLADENÆ PRINCIPI ORGANÆZACÆÇ WIHOWNOGO PROCESU(B, (NQKIJ ZABEZPE^UÃ FORMUWANNQ Æ ROZWITOK PÆDROSTA@^OÇ OSOBISTOSTÆ(B, (NSISTEMI OSOBISTÆSNIH CÆNNOSTEJ QK REGULQTORÆW ÇÇ SUSPÆLXNO ZNA^U]OÇ POWEDÆNKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwIHOWANNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NC)QÆNNOSTÆs)E; (NOSOBIST)QÆSNÆ CÆNNOSTÆs)E; (NOSOBIST)QÆSNIJ WIMÆRs)E; (NWIHOWNA POZIC)QÆQs)E; (NSTANOWLENNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆs)E; (NWIHOWN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NWIHOWATELXs