(NuKRA)QÇNSXKA PEDAGOGÆKA W PERSONALÆQH (B:s)E (NU (B2-(NH KNIGAH (B: (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK(B.s)E (NkN(B. 1,s (Nh(B-(Nh)Qæh STOLÆTTQ (B/s)E - (NsUHOMLINSXKA(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2005)
(Nu PER[IJ KNIZ)QÆ NAW^ALXNOGO POSÆBNIKA PODANO TWOR^Æ BÆOGRAFÆÇ UKRAÇNSXKÆH MISLITELÆW(B, (NFÆLOSOFÆW(B, (NPISXMENNIKÆW(B, (NPEDAGOGÆW QKÆ VILI Æ PRAC@WALI WPRODOWV kNQVOÇ DOBI J kAZA^^INI (B((Nh(B-(Nhu{ST(B) (NTA W PERÆOD pROSWÆTNICTWA (B((Nhæh ST(B)s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA PEDAGOGÆKAs)E -- )Qæ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (NqROSLAW mUDRIJs; (NwOLODIMIR mONOMAHs; (NpETRO mOGILAs; (Ng(B.(NsKOWORODAs; (Nt(B.(N{NEW^ENKOs; (No(B.(NdUHNOWI^s; (Nk(B.(Nu[INSXKIJs; (Nm(B.(NpIROGOWs; (Np(B.(N~UBINSXKIJs; (Nm(B.(NdRAGOMANOWs; (Nb(B.(NgR)QÆN^ENKOs)E; )Qæ.(NfRANKOs)E; )Qæ.(NnE^UJ(B-(NlEWICXKIJs)E; (Nh(B.(NaL^EWSXKA(B.s