(Nt)QÆLO ^I OSOBISTÆSTX(B? (NvÆNO^A TÆLESNÆSTX U WIBRANÆJ MALÆJ UKRAÇNSXKÆJ PROZÆ TA GRAFÆCÆ KÆNCQ h(BI(Nh (B- (NPO^ATKU hh STOLÆTTQ (B/s)E - (NtARAN(B, (Nl@DMILA(B,s; (NlAGUTENKO(B, (NoLXGA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgRAN)QÆ(B-(Nt(B,s)E, 2007)
(Nu KNIVC)QÆ ^ITA^Æ ZNAJDUTX MALOWÆDOMÆ TWORI KLASIKÆW UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI(B, (NZMOVUTX PROSTEVITI(B, (NQK ZMÆN@WALISX TRAKTUWANNQ OBRAZU VÆNKI W NOWELAH (B- (NWÆD æWANA nE^UJ lEWICXKOGO DO w(B. (NwINNI^ENKA(B, (NA TAKOV WDIWITISQ W UNÆKALXNÆ GRAFÆ^NÆ KOMPOZICÆÇ(B, (NWKL@^NO Z TWORAMI oLEKSANDRA aRHIPENKA TA bRUNO {ULXCA(B.s)E
(NtARAN l(B. (Nv)QÆNO^A ROLX (B5-15; (NnE^UJ(B-(NlEWICXKIJ æ(B. (Ns(B. (NsTARÆ GULXTQÇ (B17-55; (NkOC@BINSXKIJ m(B. (Nm(B. 54-71; (NkOBILQNSXKA o(B.(N`(B. (NpRIRODA (B73-91; (NkOBILQNSXKA o(B.(N`(B. (NnEKULXTURNA (B93-117; (N~EREM[INA m(B. (NpARASO^KA (B119-125; (NkOBRINSXKA n(B. æ. (NrOVA (B127-137; (NhOTKEWI^ g(B. (Nm(B. Bella Donna 139-149; (NpÆDMOGILXNIJ w(B. (Np(B. (NdOBRIJ BOG (B151-165; (NwINNI^ENKO w(B. (Nk(B. (NbARI[ENXKA (B167-174; (NlAGUTENKO o(B. (NvÆNO^IJ OBRAZ W UKRAÇNSXKÆJ GRAFÆCÆ PER[OÇ TRETINI (BXX (NSTOLÆTTQ (B177-189;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 19 - 20 c(NT(B.s; (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NmALA PROZAs -- (NtEKSTIs; (NgRAF)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 19 - 20 (NST(B.s; (NV)QÆNO^A SEKSUALXNÆSTX W LÆTERATURÆs)E; (NV)QÆNO^A SEKSUALXNÆSTX W GRAFÆCÆs)E; (NOBRAZ V)QÆNKI U MISTECTWÆs)E; (NOBRAZ V)QÆNKI W LÆTERATURÆs)E; ukrainian literature; fiction; female sexuality in literature; female sexuality in graffiti