(NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH FÆTNES(B-(NTRENERÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI (B:s)E (NTEOR)QÆQ TA METODIKA (B: (NMONOGRAFÆQ (B/s)E - (NwASILENKO(B, (NmARINA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET FÆZI^NOGO WIHOWANNQ Æ SPORTU uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2018)
(NrOZGLQNUTO TEORETI^N)QÆ TA METODI^NÆ ZASADI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH FÆTNES(B-(NTRENERÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtRENERIs -- (Np)QÆDGOTOWKAs)E -- (NwI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NF)QÆTNES(B-(NTRENERIs)E; (NF)QÆTNESs)E; (NP)QÆDGOTOWKA FÆTNES(B-(NTRENERÆWs)E