(NsLOWNIK SU^ASNIH POL)QÆGRAFÆ^NIH TERMÆNÆW(B: (NKNIGA REDAKTORA (B/s)E - (N{PAK(B, (Nw)QÆKTOR æWANOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ndp (B"(NeKSPRES(B-(NOB(B'(NQWA(B",s, 2018)
(NpROPONOWANIJ SLOWNIK UZAGALXN@)QÃ SU^ASNÆ TLUMA^ENNQ OSNOWNIH POLÆGRAFÆ^NIH TERMÆNÆW Æ POKLIKANIJ STATI OSNOWO@ DLQ WIW^ENNQ KURSU (S0(NpOLÆGRAFÆQ(S1 (NSTUDENTAMI REDAKCÆJNO(B-(NWIDAWNI^IH SPECÆALXNOSTEJ(B. (NwIDANNQ BUDE KORISNIM WIDAWCQM(B-(NPRAKTIKAM TA WSÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ WIDAWNI^O@ GALUZZ@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆGRAFÆQs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NTERM)QÆNIs)E; (NSLOWNIKs; publishing; printing; dictionary