(NkNIGA W^ITELQ PO^ATKOWO)QÇ [KOLI (B:s)E (NDOW)QÆDKOWO(B-(NMETODI^NE WIDANNQ (B/s)E - (NdREWALX(B, (Ng(B. (Nf(B.,s; (NzA)QÇKA(B, (Na(B. (Nm(B.,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Ntors)Qæng pl`s(B,s)E, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX ^INNÆ NORMATIWNO(B-(NPRAWOWÆ AKTI WI]IH ORGANÆW WLADI uKRAÇNI(B, (NmÆNÆSTERSTWA OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI U SFERÆ PO^ATKOWOÇ OSWÆTI(B, (N]O REGUL@@TX WPROWADVENNQ DERVAWNIH STANDARTÆW OSWÆTI(B, (NMETODI^NE ZABEZPE^ENNQ(B, (NOFORMLENNQ DOKUMENTÆW PRO OSWÆTU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs -- (NoRGAN)QÆZACÆQ NAW^ANNQs)E; (NkONSTITUC)QÆQ uKRAÇNIs)E; (NzAKON PRO OSW)QÆTUs)E; (NdERVAWNA NAC)QÆONALXNA PROGRAMA (B"(NoSWÆTA(B"s)E; (NZAKON PRO MOWIs; (NREORGAN)QÆZACÆÇ TA LÆKWIDACÆÇ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNIH ZAKLADÆWs)E; (NZAKON PRO ZAGALXNU SEREDN@ OSW)QÆTUs)E; (NPRO nAC)QÆONALXNU DOKTRINU ROZWITKU OSWÆTIs)E; (NpRO ZATWERDVENNQ dERVAWNOGO STANDARTU PO^ATKOWO)QÇ ZAGALXNOÇ OSWÆTI DLQ DÆTEJs)E; (NL)QÆCENZUWANNQs)E; (NNAW^ALXNO(B-(NWIHOWNIJ PROCESs; (NMETODI^NE ZABESPE^ENNQs; (NPLATN)QÆ POSLUGIs)E; (NBEZPEKA VITT)QÃDÆQLXNOSTÆs)E; (NDOKUMENTI PRO OSW)QÆTUs)E