(Nm)QÆJ kIÇW(B: Æ(NSTORÆQ(B, (NKULXTURA(B, (NGEOGRAFÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ (B5-(NGO KLASU ZAGALXNOOSWÆTNXOÇ [KOLI (B/s)E - (Nb)QÃLKÆNA(B, (Ne(B. (Nw(B.s)E; (NbOJKO(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NwAS)QÆLXÃW (B, (No(B. (No(B.s)E; (NgLAZUNOWA (B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NkURAS(B, )Qæ. (Nf(B.,s)E; (NpA]ENKO(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NlOHA(B, (Nl(B. (No(B.,s; (NgOLOWNE UPRAWL)QÆNNQ OSWÆTI Æ NAUKI WIKONAW^OGO ORGANU kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ RADI (B((Nkmda(B)s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nadef(B-(NuKRA)QÇNA(B,s)E, 2006)
(NeKSPERIMENTALXNIJ P)QÆDRU^NIK DLQ (B5-(NGO KLASU (B"(NmÆJ kIÇW(B" (NMÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO ÆSTORÆ@(B, (NKULXTURU(B, (NGEOGRAFÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ MÆSTA(B: (NPRIRODU(B, (NNASELENNQ TA GOSPODARSTWO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NkI)QÇWs)E; (NkI)QÇWs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NKULXTURAs; (NGEOGRAF)QÆQs)E