(NoSOBIST)QÆSNO CENTROWANE KONSULXTUWANNQ KLÆÃNTÆW ÆZ PATOGENNO@ PSIHODINAMÆ^NO@ NEKONGRUENTNÆST@ (B:s)E (NMETOD(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NrIBALKA(B, (NwALENTIN wASILXOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkmpu )QÆM(B. (Nb(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ PRINCIPI(B, (NPÆDHODI(B, (NMETODIKI(B, (NTEHNÆKI(B, (NREKOMENDACÆÇ ]ODO ZDÆJSNENNQ AWTORSXKOÇ TEHNOLOGÆÇ KONSULXTUWANNQ KLÆÃNTÆW Z ODNIM ÆZ MALOWÆDOMIH RANÆ[E(B, (NPROTE MASOWO ROZPOWS@DVENIH WIDÆW NEKONGRUENTNOSTÆ OSOBISTOSTÆ(B, (NQKA OTRIMALA NAZWU PSIHODINAMÆ^NOÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆ^NE KONSULXTUWANNQs)E; (NKONSULXTUWANNQs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NPSIHOD)QÆAGNOSTIKAs)E; (NPSIHODINAM)QÆ^NA NEKONGRUENTNÆSTXs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA KOMPENSACÆQs)E; (NREKOMENDAC)QÆÇ PRAKTI^NIM PSIHOLOGAMs)E; (NPSIHODINAM)QÆ^NA OSOBISTÆSTXs)E