(NpRIRODOZNAWSTWO(B. (NcIKAWIJ SW)QÆT NAWKOLO NAS (B:s)E (NKNIGA DLQ ^ITANNQ(B.s (N~(B. 2 /s - (NbABOWAL(B, (Nt(B. )Qæ.,s)E; (NwIHRU](B, (Nw(B. (No(B.s; (NmAJHRUK (B, (Nm(B. )Qæ. ,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 1999)
(Nw POS)QÆBNIKU WMÆ]ENO HUDOVNÆ TA NAUKOWO(B-(NPOPULQRNÆ PRIRODOZNAW^Æ TEKSTI(B, (NPRISLÆW(B'(NQ(B, (NPRIKAZKI(B, (NZAGADKI(B, (NKROSWORDI(B, (NZAWDANNQ DLQ ROZÆWITKU PÆZNAWALXNIH ÆNTERESÆW U^NÆW(B, (NQKÆ MOVUTX BUTI WIKORISTANÆ QK DODATKOWIJ MATERÆAL NA UROKAHs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRIRODOZNAWSTWOs -- (NpRIRODAs -- (NnAWKOLI[N)QÆJ SWÆTs)E; (NWIW^A)QÃMO PRIRODOZNAWSTWOs)E; (N@NIM MANDR)QÆWNIKAMs)E; (N^AR)QÆWNIJ SWÆT RÆDNOGO KRA@s)E; (NBUDXMO M)QÆCNÆ TA ZDOROWÆs)E