(Nb)QÆNARNÆ UROKI U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B:s)E (NMATER)QÆALI DO ÆNTEGROWANIH UROKÆW (B/s)E - (NwLASENKO(B, (NlARISA lEONID)QÆWNA(B,s)E; (NsOKOLOWA(B, (Nl@DMILA gRIGOR)QÆWNAs)E; (NtIM^ENKO(B, (NoLENA w)QÆKTORÆWNAs)E; (NkOWALX(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NcEPOWA(B, )Qæ. (Nw(B.s)E (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK(B, (NDOC(B. ,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NtORS)QÆNG(B,s)E, 2002)
(NwIDANNQ )QÃ REZULXTATOM PO[UKU [LQHÆW UDOSKONALENNQ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU W SU^ASNÆJ PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B. (NdO KNIGI UWÆJ[LI OKREMÆ ÆNTEGROWANÆ UROKI(B, (NKRÆM CXOGO KNIGA MÆSTITX RETELXNO WÆDÆBRANIJ PRIRODOZNAW^Æ(B, (NNARODOZNAW^IJ(B, (NKRAÃZNAW^IJ TA LÆTERATURNIJ MATERÆAL(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODI^N)QÆ MATERÆALIs)E -- (Nb)QÆNARNÆ UROKIs)E; (NNAW^ANNQs; )QÆ(NNTEGROWANÆ UROKIs)E