(NkULXTURA )QÆ OSOBISTÆSTX (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmOGILXNIJ(B, (Na(B. (Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2002)
(NwISW)QÆTLENO STRUKTURU(B, (NFORMI Æ WIDI KULXTURI(B, (NOSNOWNÆ ETAPI ÇÇ GENEZISU TA ZAKONOMÆRNOSTÆ FUNKCÆONUWANNQ Æ ROZWITKUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkULXTURAs -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NPONQTTQ KULXTURIs; (NMETODOLOG)QÆQ KULXTURIs)E; (NDEF)QÆNÆCÆÇ KULXTURIs)E; (NKATEGOR)QÆÇ KULXTURIs)E; (NR)QÆWNÆ KULXTURIs)E