(N{LQH DO W)QÆDRODVENNQ (B:s)E (NW (B13-(NTI T(B. /s (NtOM h(B,s (NtUT M)QÆJ DUHs)E - (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s; (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"(N`RKA l@B^ENKA(B",s, 2014)
(NhTO [UKA)QÃ WÆDPOWÆDX(B, (N^OGO MINULÆ DWADCQTX ROKÆW uKRAÇNA VILA TAK(B. (NqK VILA(B, (NTAK U (B10 (NTOMÆ (S0(NtUT MÆJ DUH(S1 (NZNAJDE WÆDPOWÆDX(B: (NZA ZMÆNO@ TEMATIKI POBA^ITX ZMÆNU SWÆTOGLQDU SUSPÆLXSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURNÆ TWORIs)E -- (NpUBL)QÆCISTIKAs)E -- (NsPOGADIs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 - 21 c(NT(B.s; (NNAC)QÆONALXNA ÆDEQs)E; national idea; (NSPOGADIs