(N{LQH DO W)QÆDRODVENNQ (B:s)E (NW (B13-(NTI T(B. /s (NtOM (BVII,s (Nz ^AS)QÆW NEWOLÆ (B: (NsPOGADI Æ ROZDUMIs)E - (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s; (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"(N`RKA l@B^ENKA(B",s, 2014)
(Nu SXOMOMU TOM)QÆ SPOGADÆW AWTOR WLA[TOWUÃ ^ITA^EWÆ ZMÆSTOWNO NASI^ENU Æ EMOCÆJNO NAPRUVENU EKSKURSÆ@ W ^ASÆ Æ PROSTORÆ(B, (NNAQWU Æ W UQWÆ(B, (NU (S0(NWORONKAH(S1 Æ 0(NSTOLIPINAH(S1(B, (NNA NARAH Æ PÆD NARAMI(B, (NA ]ONAJBÆLX[E (B- (NW GOLOWAH Æ SERCQH PÆDMOSKOWNIH KATÆW Æ VERTW TOTALÆTARNOGO KOMUNÆSTI^NOGO REVIMU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURNÆ TWORIs)E -- (NpUBL)QÆCISTIKAs)E -- (NsPOGADIs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 - 21 c(NT(B.s; (NTOTAL)QÆTARNIJ REVIMs)E; totalitarian regime; (NKOMUN)QÆSTI^NIJ REVIMs)E; communist regime