(N{LQH DO W)QÆDRODVENNQ (B:s)E (NW (B13-(NTI T(B. /s (NtOM (BV,s (Nz ^AS)QÆW NEWOLÆ (B: (NsOSNÆWKA(B-7s)E - (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s; (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"(N`RKA l@B^ENKA(B",s, 2014)
(NcQ KNIGA (B- (NNOWIJ VANR U L)QÆTERATURNÆJ TWOR^OSTÆ AWTORA(B. (NdOSÆ Z UW(B'(NQZENSXKOGO VITTQ WÆN PUBLÆKUWAW TWORI(B, (NSKOMPONOWANÆ Z DOKUMENTÆW TA JOGO POBÆVNIH ROZDUMÆW(B. (S0(Nz ^ASÆW NEWOLÆ(S1 (B- (NPRAWDIWÆ SPOGADI PRO KONCTABORE VITTQ POLÆTW(B'(NQZNÆW(B-(NDRUZÆW Æ PROSTO ZNAJOMIH AWTORA(B, (NADMÆNÆSTRACÆ@(B, (NREVIM UW(B'(NQZNENNQ(B, (NROZDUMI PRO DOL@ uKRAÇNI TA ROZMÆRKOWUWANNQ NAD METODAMI BOROTXBI ZA ÇÇ NEZALEVNÆSTX(B. æ (NBEZUPINNE PROTISTOQNNQ NAMAGANNQM ADMÆNÆSTRACÆÇ ZLAMATI POLÆTW(B'(NQZNÆW Æ PRIMUSITI DO ZRADI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURNÆ TWORIs)E -- (NpUBL)QÆCISTIKAs)E -- (NsPOGADIs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 - 21 c(NT(B.s; (NSPOGADIs; memoirs