(N{LQH DO W)QÆDRODVENNQ (B:s)E (NW (B13-(NTI T(B. /s (NtOM )Qæææ(B,s)E (NnA ZEML)QÆ kLENOWOGO lISTKA (B: (NSPOGADI J ROZDUMI POSLAs)E - (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s; (NlUK(B'(NQNENKO(B, (NlEWKO gRIGOROWI^s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B"(N`RKA l@B^ENKA(B",s, 2014)
(Nc@ KNIGU lEWKO PRISWQTIW ZASNUWANN@ PER[OGO W )QÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKOGO POSOLXSTWA W kANADÆ(B. (NqK NE TÆLXKI DIPLOMAT(B, (NALE J POLÆTIK Æ PISXMENNIK WÆN CÆKAWO OPISUÃ WZAÃMINI U SAMOMU POSOLXSTWÆ(B, (NA TAKOV UKRAÇNSXKOGO POSOLXSTWA Z UKRAÇNSXKIM MÆNÆSTERSTWOM ZAKORDONNIH SPRAW(B, (NJOGO WZAÃMINI Z KANADSXKIM MÆNÆSTERSTWOM ZAKORDONNIH SPRAW(B, (NKANADSXKIM URQDOM Æ PARLAMENTOM(B, (NWZAÃMINI POSOLXSTWA Z POSOLXSTWAM ÆN[IH DERVAW W oTAWÆ(B, (NWZAÃMINI POSLA Æ KANADSXKIH UKRAÇNCÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURNÆ TWORIs)E -- (NpUBL)QÆCISTIKAs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NsPOGADIs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 - 21 c(NT(B.s; (NSPOGADIs; memoirs; (NPOSOLXSXKA ROBOTAs; (NKANADSXK)QÆ UKRAÇNCÆs)E