(NnEPOWNOSPRAWNA DITINA W S)QÆM(B'Ç (NTA W SUSPÆLXSTWÆ (B/s)E - (NrOMAN^UK(B, (NoLEG(B,s ((NlXW)QÆW (B:s)E (Nl)QÆTOPIS(B,s)E, 2008)
(Nu WIDANN)QÆ PREZENTOWANO SWÆTOWIJ DOSWÆD ROZWITKU POSLUG DLQ SÆMEJ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI POTREBAMI(B, (NOSMISLENO TA UZAGALXNENO DOSWÆD ZAPROWADVENQ SÆMEJNO(B-(NCENTROWANIH PROGRAM U NAW^ALXNO(B-(NREABÆLÆTACÆJNOMU CENTRÆ (B"(NdVERELO(B" (NU lXWOWÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsUSP)QÆLXSTWOs)E -- (Ns)QÆM(B'(NQs)E -- )Qæ(NNWALÆDIs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; )QÆ(NNWALÆDIs)E; (ND)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; (NSOC)QÆALXNIJ SUPROWÆDs)E