(NuKRA)QÇNSXKA TA ZARUBÆVNA KULXTURA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NzAKOWI^(B, (NmIKOLA mIHAJLOWI^s; (NzQZ@N(B, )Qæ(NWAN aNDRÆJOWI^s)E; (NsEMA[KO(B, (NoLEKSANDR mIKOLAJOWI^s; (NzAKOWI^(B, (NmIKOLA mIHAJLOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2000)
(NrOZKRIWA)QÃ SWÆT UKRAÇNSXKOÇ KULXTURI(B, (N[IROKU PANORAMU ÇÇ ÆSTORI^NOGO ROZWÆTKU(B, (NZNAJOMITX Z ^ISLENNIMI MALOWÆDOMIMI FAKTAMI(B, (NPODÆQMI Æ DVERELAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E -- (NZARUB)QÆVNA KULXTURAs)E; (NSW)QÆTOWA KULXTURAs)E; (NPERW)QÆSNA KULXTURAs)E; (NSTARODAWN)QÆJ sHÆDs)E; (NANTI^NIJ SW)QÆTs)E; (NSEREDNXOW)QÆ^^Qs)E; (NrENESANSs; (NABSOL@TIZMs; (NpROSW)QÆTNICTWOs)E; (NmODERNs; (NAWANGARDIZMs; (NUKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (NKOZACXKA DOBAs