(NuPRAWL)QÆNNQ KONFLÆKTAMI(B. (NtEKST LEKCÆJ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NwINOGRADARSXKIJ(B, (Nm(B. (Nd(B.,s; (NpOPOWI^(B, (Ns(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2011)
(NwIKLADENO SUTX )QÆ ZNA^ENNQ UPRAWLÆNNQ KONFLÆKTAMI TA STRESAMI W ANTIKRIZOWOMU UPRAWLÆNNÆ PÆDPRIÃMSTWAMI(B, (NZROBLENO ÆSTORI^NIJ EKSKURS U KONFLÆKTOLOGÆ@(B, (NROZKRITO ZAGALXNE PONQTTQ KONFLÆKTNOÇ SITUACÆÇ TA KONFLÆKTU(B, (NROZKRITÆ TIPI TA WIDI KONFLÆKTÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NkONFL)QÆKTOLOGÆQs)E; (NKONFL)QÆKTOLOGÆQs)E; (NKONFL)QÆKTNA SITUACÆQs)E; (NTIPI )QÆ WIDI KONFLÆKTÆWs)E; (NMETODI PODOLANNQ KONFL)QÆKTÆWs)E; (NUPRAWL)QÆNNQ KONFLÆKTAMI(B.s)E