(NtW)QÆR OPIS ZA KARTINO@ (B/s)E - (NbUTRIN(B, (NlESQ(B,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Np)QÆDRU^NIKI Æ POSÆBNIKI(B,s)E, 2008)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX (B20 (NREPRODUKCÆJ KARTIN UKRAÇNSXKIH HUDOVNIKÆW(B. (Nu TEKSTOWOMU DODATKU PODANÆ OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ PRO VIWOPISCÆW TA ÇHNÆ KARTINI(B, (NTLUMA^ENNQ OBRAZOTWOR^IH TERMÆNÆW(B, (NROZKRITO VANROWÆ OSOBLIWOSTÆ HUDOVNÆH POLOTEN(B, (NORIGÆNALXNÆSTX TWOR^OÇ PALÆTRI KOVNOGO MITCQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NrOZWITOK MOWLENNQs; (NvIWOPISs -- (NuKRA)QÇNSXKÆ HUDOVNIKIs)E -- (NrEPRODUKC)QÆÇs)E