(NmOWA D)QÆLOWIH PAPERÆW (B: (NPRAKTI^NIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NpALAMAR(B, (Nl(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1996)
(NpODA@TXSQ ZRAZKI D)QÆLOWOÇ DOKUMETACÆÇ(B, (NMÆSTITX MATERÆALI(B, (N]O SPRIQTIMUTX PÆDWI]ENN@ ZNANX Z MORFOLOGÆÇ TA SINTAKSISU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆLOWA UKRAÇNSXKA MOWAs)E; (NmOWAs; (NPROFES)QÆQs)E; (NZAQWAs; (NDORU^ENNQs; (NW)QÆDOMÆSTXs)E; (NDOW)QÆDKAs)E; (NNAKAZs; (NDOGOW)QÆRs)E; (NPROTOKOLs; (NHARAKTERISTIKAs; (NPOSTANOWAs; (NTELEGRAMAs; (NZAQWAs; (NAKTs; (NROZPORQDVENNQs; (NOGOLO[ENNQs; (NSPISOKs; (NNAKLADNAs; (NZAPRO[ENNQs