(NtEOR)QÆÇ OSOBISTOSTÆ U WÆT^IZNQNÆJ PSIHOLOGÆÇ TA PEDAGOGÆCÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrIBALKA(B, (NwALENTIN wASILXOWI^(B,s ((NoDESA (B:s (NbUK)QÃW w(B. (Nw(B.,s)E, 2009)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@ÃTXSQ ROZUMÆNNQ PRIRODI OSOBISTOSTÆ(B, ÇÇ (NSTRUKTURI(B, (NROZWITKU(B, (NDÆQLXNOSTÆ(B, (NPRIKLADNÆ ASPEKTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (Nw)QÆKTOROWs)E; (NgROTs; (NbEHTER)QÃWs)E; (NlAZURSXKIJs; (NwIGOTSXKIJs; (NmAKARENKOs; (NHRISTIQNSXKA ANTROPOLOG)QÆQs)E; (NzENXK)QÆWSXKIJs)E; (NwERNADSXKIJs; (NbEHs; (NzQZ@Ns; (NmQSI]EWs; (NkULX^ICXKIJs; (NrUB)QÆN[TEJNs)E; (NaNANX)QÃWs)E; (NbOVOWI^s; (NlEONTX)QÃWs)E; (NkOST@Ks; (NpLATONOWs; (NlEONTX)QÃWs)E; (NpETROWSXKIJs; (NtKA^ENKOs; (NaMOSOWs; (NdUSAWICXKIJs; (NmOLQKOs; (NmORGUNs; (NcUKANOWs; (NsANN)QÆKOWAs)E; (NbALLs; (NmAKSIMENKOs; (NOSOBIST)QÆSTX (B21 (NSTOLÆTTQs)E