(NsH)QÆD Æ pÆWDENX uKRAÇNI(B: (N^AS(B, (NPROSTÆR(B, (NSOCÆUM (B:s)E (NU (B2-(NH TOMAH (B/s (Nt(B. 2,s (NmATER)QÆALI DO BÆBLÆOGRAFÆÇ (B/ (NUKLADA^(B, (NREDAKTOR t(B. (Nw(B. (NdOBKO (B; (NUKLADA^(B: (No(B. (Nq(B. (NdUDNÆK(B, (Nl(B. (Ns(B. (NnOWOSXOLOWA(B, (Nw(B. (Na(B. (NsMOLÆJ (B; (NUPORQDNIK a(B. (Nm(B. (NkOLESNÆ^ENKO (B; (NREDAKTOR(B: (Ng(B. (Nw(B. (NbORQK(B, (Nq(B. (Nw(B. (NwERMENI^(B, (Nw(B. æ. (NpOPIKs)E - (NdOBKO(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NdUDN)QÆK(B, (No(B. (Nq(B.,s)E; (NkOLESN)QÆ^ENKO(B, (Na(B. (Nm(B.,s)E; (NnOWOSXOLOWA(B, (Nl(B. (Ns(B.,s; (NsMOL)QÆJ(B, (Nw(B. (Na(B.,s)E; (NbORQK(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (NwERMENI^(B, (Nq(B. (Nw(B.,s; (NpOPIK(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnbuw(B,s, 2016)
(NdOW)QÆDNIK Ã PER[O@ SPROBO@ ZWEDENNQ BÆBLÆOGRAFÆ^NIH DANIH STOSOWNO sHODU Æ pÆWDNQ uKRAÇNI(B.s)E
)Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 831-906. - (NdOD(B.: (NS(B. 907-943s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 17-21 (NST(B.s; (NP)QÆWDENNO(B-(NSHÆDNÆ UKRAÇNSXKÆ ZEMLÆs)E; (NKRA)QÃZNAW^A BÆBLÆOGRAFÆQs)E; (NNAUKOWO(B-(NDOPOM)QÆVNA BÆBLÆOGRAFÆQs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ÆSTORÆOGRAFÆQs)E; )QÆ(NSTORI^NA GEOGRAFÆQs)E; (NKARTOGRAF)QÆQs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POSÆBNIKIs)E