(NdOSL)QÆDVENNQ RINKU OSWÆTNÆH POSLUG (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qæ(NWANICXKA(B, (No(B. (Nm(B.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDAÃTXSQ STAN Æ PROBLEMI DOSLÆDVENNQ RINKU OSWÆTNÆH POSLUG(B,(NWISWÆTL@ÃTXSQ PITANNQ FORMUWANNQ PROFESÆJNIH KOMPETENCÆJ SU^ASNOGO KERÆWNIKA NAW^ALXNOGO ZAKLADU DLQ ZABEZPE^ENNQ WPROWADVENNQ MARKETINGOWOGO PÆDHODU W UPRAWLÆNNÆ NAW^ALXNIM ZAKLDOM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmARKETING W OSW)QÆTÆs)E; (NMARKETINGs; (NPROFES)QÆJNA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NSPOSTEREVENNQs; (NOPITUWANNQs; (NUPRAWL)QÆNNQ NAW^ALXNIM ZAKLADOMs)E; (NPOSLUGIs