(NpSIHOLOG)QÆ^NA SLUVBA WI]OGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU (B((NORGANÆZACÆJNO (B- (NMETODI^NÆ ASPEKTI(B) :s)E (NMETOD(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NoSTROWA(B, (Nw(B. (Nd(B.s; (NgOLOW^ENKO(B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTI mon Æ apn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA uKRAÇNI(B,s)E, 2010)
(NkNIGA ROZPOW)QÆDAÃ PRO ROZWITOK PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI SISTEMI OSWÆTIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ ROZWITKUs)E; (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E; (NsTUDENTSXKIJ W)QÆKs)E; (NSTUDENTSXKA MOLODXs; (NSISTEMA OSW)QÆTIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA SLUVBAs)E