(NkONFL)QÆKTOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NsK)QÆBÆCXKA(B, (Nl(B. æ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2009)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU U WIGLQDÆ SHEM(B, (NGRAFÆKÆW(B, (NTABLICX PODANÆ OSNOWNÆ MATERÆALI DLQ ZAKRÆPLENNQ ZNANX(B, (NOTRIMANIH U PROCESÆ SLUHANNQ LEKCÆJ Z KURSU (B"(NkONFLÆKTOLOGÆQ(B"s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkONFL)QÆKTOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆOLOGÆQ KONFLÆKTÆWs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NKONFL)QÆKTNASITUACÆQs)E; (NKONFL)QÆKTOLOGÆQs)E; (NTEOR)QÆQ WTRU^ANNQs)E; (NALXTRU)QÆZMs)E; (NEGO)QÇZMs)E; (NFORMALXN)QÆ GRUPIs)E; (NNEFORMALXN)QÆ GRUPIs)E; (NDISCIPL)QÆNAs)E; (NSTILX POWED)QÆNKIs)E; (NMOB)QÆLXNÆSTX PERSONALUs)E