(NsU^ASN)QÆ DÆLOWÆ PAPERI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ WI](B. (NTA SERED(B. (NSPEC(B. (NNAW^(B. (NZAKLADÆW (B/s)E - (NgLU]IK(B, (NsERG)QÆJ wASILXOWI^(B,s)E; (NdIQK(B, (NoLENA wOLODIMIR)QÆWNAs)E; (N{EW^UK(B, (NsW)QÆTLANA wOLODIMIRÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Na(B.(Ns(B.(Nk(B.,s, 2002)
(Nu POS)QÆBNIKU PODA@TXSQ OSNOWNÆ OZNAKI OFÆCÆJNO(B-(NDÆLOWOGO STIL@ TA ROZGLQDAÃTXSQ PISEMNA FORMA JOGO REALÆZACÆÇ (B- (NDÆLOWÆ PAPERI(B.(NnAWEDENO ZRAZKI DOKUMENTÆ(B,(NPRAWILA ÇH OFORMLENNQ(B,(NWPRAWI RÆZNOGO STUPENQ SKLADNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsTIL)QÆTIKAs)E -- (Nd)QÆLOWE MOWLENNQs)E; (NDOKUMENTs; (NWIDI DOKUMENT)QÆWs)E; (NUSNE D)QÆLOWE MOWLENNQs)E; (NKULXTURA D)QÆLOWOGO MOWLENNQs)E; (NORFOGRAF)QÆQs)E; (NPUNKTUAC)QÆQs)E