(NkULXTURA M)QÆVOSOBISTÆSNIH STOSUNKÆW (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsAJTARLI(B, )Qæ(NNNA aNATOLÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMWIDAW(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRITO SUTNÆSTX(B, (NSKLADOWÆ MÆVOSOBISTÆSNIH STOSUNKÆW(B, Æ(NSTORÆ@ ÇH ROZWITKU WÆD DAWNÆH CIWÆLÆZACÆJ DO SXOGODENNQ(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ ZASADI TA OSOBLIWOSTÆ WERBALXNOGO Æ NEWERBALXNOGO SPÆLKUWANNQ(B,(NSTILÆ KOMUNÆKATIWNOÇ POWEDÆNKI TA ÆN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ SPÆLKUWANNQs)E; (NM)QÆVOSOBISTÆSNÆ STOSUNKIs)E; (NKULXTURA SP)QÆLKUWANNQs)E; (NGUMORs; (NANTIKULXTURA SP)QÆLKUWANNQs)E; (ND)QÆLOWIJ KOST@Ms)E; (NSTIL)QÆ KOMUNÆKATIWNOÇ POWEDÆNKIs)E; (NS)QÆMEJNIJ ETIKETs)E; (NB)QÆZNES(B-(NETIKETs)E; (NEPOHA w)QÆDRODVENNQs)E; (NEPOHA aBSOL@TIZMUs; (NdAWNQ gREC)QÆQs)E