(NnA TIH)QÆ WODI(B, (NNA QSNÆ ZORÆ (B: (NkRASA PRIRODI W UKRAÇNSXKÆJ LÆTERATURÆ (B/s)E - (NtKA^ENKO(B, (Ng(B. (Nt(B.,s; (NkA^ALOW(B, (Nt(B. (Ng(B.,s; (NgOQN(B, (Nq(B. (Np(B.,s; (Nm)QÆ]ENKO(B, (No(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 2002)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI KRA]Æ ZRAZKI (B<(NKLASI^NOÇ(B> (NTA (B<(NSU^ASNOÇ(B> <(NLÆTERATURI(B> - <(NWÆR[Æ(B>, <(NOPOWÆDANNQ(B>, <(NURIWKI Z POEM(B>, (NROMANÆW TA POWÆSTEJ (B- (NPRO MALXOWNI^U J ROZMAÇTU PRIRODU RÆDNOGO KRA@(B, (NPRO TÆSNIJ WZAÃMOZW(B'(NQZOK L@DINI Z PRIRODO@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (Nw)QÆR[Æs)E; (NPRIRODA R)QÆDNOGO KRA@s)E; (NKRASAs