(NaKTUALXN)QÆ PROBLEMI MUZI^NOÇ OSWÆTI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B7.02207 "(NmUZI^NE MISTECTWO(B" /s)E - (NlAB)QÆNCEWA(B, (NlARISA pAWLÆWNA(B,s)E; (NlUGANSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NlUGANSXK (B:s (Ndz (B"(Nlnu )QÆMENÆ tARASA {EW^ENKA(B",s)E, 2010)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK Z AKTUALXNIH PROBLEM MUZI^NOÇ OSWÆTI STRUKTUROWANIJ WÆDPOWÆDNO DO ROZDÆLÆW ROBO^OÇ PROGRAMI (B"(NaKTUALXNÆ PROBLEMI MUZI^NOÇ OSWÆTI(B". (NrOZGLQDA@TXSQ ÆSTORI^NÆ ASPEKTI MUZI^NO(B-(NWIKONAWSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NPITANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDGOTOWKI DO KONCERTNIH WISTUPÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NrOZWITOK MUZI^NO)QÇ KULXTURIs)E