(NpOL)QÆTOLOGÆQ (B.s)E (NkN(B.1(NkN(B. 2,s (NpOL)QÆTIKA Æ SUSPÆLXSTWOdERVAWA Æ SUSPÆLXSTWO (B/s)E - (NkOLOD)QÆJ(B, (Na(B.s)E; (NhAR^ENKO(B, (Nw(B.s; (NkLIMANSXKA(B, (Nl(B.s; (NkOSMINA(B, (Nq(B.s; (NkOLOD)QÆJ(B, (Na(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NeLXGA(B-(Nns (NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2000)
(Nu PER[)QÆJ KNIZÆ UWAGU SKONCENTRIROWANO NA Z(B"(NQSUWANNÆ SUTNOSTÆ POLÆTIKI TA ÇÇ KL@^OWIH KATEGORÆJ(B, (NTAKIH QK WLADA(B, (NPOLÆTI^NA SISTEMA(B, (NPOLÆTI^NIJ PROCES(B, (NPOLÆTI^NÆ TEHNOLOGÆÇ(B, Æ(NNTERESI(B. (Nu DRUGÆJ KNIZÆ ROZGLQNUTO PROBLEMI UTWORENNQ(B, (NFUNKCÆONUWANNQ Æ TIPOLOGÆÇ SU^ASNIH DERVAW(B, Ç(NH WNUTRÆ[NXOÇ TA ZOWNÆ[NXOÇ POLÆTIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E -- (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NSUSP)QÆLXSTWOs)E; (NPOL)QÆTIKAs)E; (NNAUKA PRO POL)QÆTIKUs)E; (NPOL)QÆTI^NA WLADAs)E; (NPOL)QÆTI^NA SISTEMAs)E; (NPOL)QÆTI^NIJ PROCESs)E; (NOSOBA W POL)QÆTI^NOMU PROCESÆs)E; (NGRUPI )QÆNTERESÆW Æ GRUPI TISKUs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ RUHIs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ ÆDEOLOGÆÇs)E; (NNAC)QÆQs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ ELÆTIs)E; (NDERVAWAs; (NSU^ASN)QÆ DEMOKRATI^NÆ DERVAWI(B.s)E