(NgENDER DLQ MED)QÆJ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK ÆZ GENDERNOÇ TEORÆÇ DLQ VURNALÆSTIKI TA ÆN[IH SOCÆOGUMANÆTARNIH SPECÆALXNOSTEJ (B/s)E - (NmA)QÃR^IK(B, (Nm(B.,s)E; (NpLAHOTN)QÆK(B, (No(B.,s)E; (NqRMANOWA(B, (Ng(B.,s; )Qæ(NNSTITUT NARODOZNAWSTWA nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNIs)E; (NcENTR KULXTURNO(B-(NANTROPOLOG)QÆ^NIH STUDÆJs)E; (NpREDSTAWNICTWO fONDU )QÆMENÆ gAJNRÆHA bXOLLQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkRITIKA(B,s, 2017)
(NgENDER DLQ MED)QÆJ(B, (N]O WIHODITX U SWÆT UVE TRETÆM WIDANNQM(B, Ã (NNOWIM SU^ASNIM PÆDRU^NIKOM ÆZ ÀENDERNOÇ TEORÆÇ(B. (NjOGO STWORENO DLQ STAR[IH KURSÆW BAKALAWRSXKOGO RÆWNQ NAW^ANNQ(B. (NwI ZNAJDETE W NXOMU ^IMALO ÆSTORI^NIH EKSKURSÆW(B, (NKARIKATUR(B, (NGRAFÆKÆW(B, (NTABLICX(B, (NSHEM(B, (NKROSWORDÆW(B, Æ(NNFORMACÆÇ PRO CÆKAWÆ FÆLXMI TA KNIVKI(B, (NQKIMI PROÆL@STROWANO OKREMÆ ROZDÆLI Æ TEMI(B. (NpÆDRU^NIK BUDE KORISNIM Æ DLQ FAKULXTETÆW VURNALÆSTIKI(B, Æ (NDLQ ÆN[IH GUMANÆTARNIH TA SOCÆALXNIH SPECÆALXNOSTEJ(B: (NFÆLOSOFÆÇ(B, (NFÆLOLOGÆÇ(B, (NKULXTUROLOGÆÇ(B, (NSOCÆOLOGÆÇ(B, (NPEDAGOGÆKI(B, Æ(NSTORÆÇ TO]Os)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNA TEORÆQs)E -- (NoSNOWN)QÆ PONQTTQs)E -- )Qà(NENDERNÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NmED)QÆA mAS(B-(NMEDÆAs)E -- (NvURNAL)QÆSTIKAs)E; )QÀ(NENDERs)E; (NSTATXs; )QÀ(NENDERNA TEORÆQs)E; (NTEOR)QÆQ DISKURSIWNIH WLADs)E; )QÀ(NENDER W NAUCÆs)E; )QÀ(NENDEROWANA OSWÆTAs)E; (NNASILXSTWOs; (NFEM)QÆNÆZMs)E; )QÀ(NENDERNA POLÆTIKAs)E; (NGENDERs